Evenementen

Nederland kent één van de meest actieve lokale OpenStack communities in de wereld. Onderwerpen variëren van technische diepgang (met ‘technical deep dives’) tot toepassingen van OpenStack in de praktijk.

Blijf hier op de hoogte van alle relevante Fairbanks OpenStack evenementen in Nederland en schrijf je eenvoudig in voor het evenement naar je keuze!

14 september 2017

OpenStack Day Benelux 2017

Nederland
Details

OpenStack: Resultaten & Mogelijkheden

Op 14 september 2017 organiseren wij als OpenStack Community Ambassador voor de vierde keer de OpenStack Day Benelux. Op dit evenement kunt u zich als beslisser, ontwikkelaar, beheerder en gebruiker laten inspireren over de praktische toepassingen van OpenStack als cloud software. Daarnaast kunt u de zogenaamde informatiemarkt bezoeken of demo’s bekijken bij de diverse stands waar we natuurlijk een snack en een drankje serveren.

Zoals u van ons gewend bent is dit bijzondere event geheel gratis!

Sluiten
02 november 2017

OpenStack Pike release | 2017

Locatie nog onbekend
Details

De OpenStack sandbox is uw kans om OpenStack te leren kennen #learnopenstack. Op dit moment kunt u gebruik maken van het online lab dat beschikbaar is via Fairbanks.nl.
Bent u een ervaren gebruiker? Wij raden OpenStack gebruikers van alle niveaus aan om deel te nemen. We zijn op zoek naar een netwerk van specialisten die het OpenStack platform begrijpen om alle vragen te beantwoorden die nieuwkomers zouden kunnen hebben. Klik hier om u aan te melden als deelnemer.

 

Evenement: 15:00 tot 19:00 uur

 

Agenda:

15:00 – 15:30 : ontvangst
15:30 – 18:00 : gesprekken, activiteiten etc.
18:00 – 19:00 : eten en drinken

Zodra we dichter bij het evenement komen, zullen we meer informatie delen inclusief materiaal over hoe u voor te bereiden voor de Meetup OpenStack Pike release | 2017.

Sluiten