Ons team

Fairbanks heeft enthousiaste cloud engineers en architecten in dienst. Allemaal met OpenStack kennis, aangevuld met verschillende expertises zoals (software defined) networking, enterprise linux, virtualisatie, storage, devops en orchestration. Mensen zijn de belangrijkste schakel tot succes. Daarom stellen wij onze medewerkers centraal zodat zij optimaal gemotiveerd zijn en blijven. Een bedrijf waar cloud engineers op de eerste plaats komen. Waar kennisdeling en open communicatie de belangrijkste kernwaarden zijn. Waar persoonlijke inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Fairbanks is de organisatie van en voor OpenStack professionals.

 

 

Ruud Harmsen, Oprichter en CEO Fairbanks

“Sociale netwerken vormen de basis van het moderne zakendoen. De kracht van open source ontwikkelingen ligt in de diversiteit van de community.”

https://nl.linkedin.com/in/ruudharmsen

Eric Kessels, CTO Fairbanks, gespecialiseerd in OpenStack

“Controle van ICT-componenten wordt geleverd door de software. Door deze los te koppelen van de werkelijke uitvoering, de hardware, geven software defined architecturen de controle over de infrastructuur weer terug aan de ICT organisatie.”

https://nl.linkedin.com/in/erickessels

Marijn van Heeswijk, COO Fairbanks

“Fairbanks gelooft in het doel “To be your own serviceprovider”. Wij ondersteunen bedrijven om deze stap te maken. Cloud-technologiën ondersteunen en versnellen deze transitie”.

https://nl.linkedin.com/in/marijnvanheeswijk