Onze partners

John Zannos, VP Cloud Alliances van Canonical zegt: “Ons partnership met Fairbanks vergroot onze mogelijkheid om klanten in Europa te bereiken door gebruik te maken van de diepgaande ervaring van Fairbanks in Nederland, België en Luxemburg. De ervaring van Fairbanks met open source en cloud-oplossingen zorgen ervoor dat wij de kwaliteit van onze ondersteuning en diensten in deze landen consistent houden.”

Carlos Carrero – Sr. Principal Product Manager bij Veritas Technologies LLC zegt: “OpenStack krijgt snel vaste voet aan de grond als de standaard keuze voor open source private en public cloud productieomgevingen voor organisaties wereldwijd. Het hosten van enterprise workloads met hoge eisen aan prestaties en betrouwbaarheid kan op een OpenStack-platform echter nog wel een uitdaging zijn. Om deze reden heeft Veritas een storage-oplossing ontwikkeld die zich richt op de ‘quality of service’ en ‘noisy neighbour’ uitdagingen die klanten tegenkomen bij het implementeren van hun workloads op OpenStack. Het resultaat, Veritas™ Hyperscale voor OpenStack, verzekert organisaties van de prestaties en de veerkracht die ze nodig hebben voor al hun toepassingen op OpenStack. Met uitgebreide ervaring in cloud-technologieën en OpenStack-implementaties, heeft Fairbanks waardevolle inbreng geleverd bij de ontwikkeling. Met meer dan twee decennia als marktleider voor storage management software, heeft Veritas Hyperscale voor OpenStack ontwikkeld met als doel een enorm schaalbaar software-defined storage systeem dat enterprise-mogelijkheden van Veritas™ beschikbaar maakt voor elke OpenStack implementatie. Als langdurige partner van Veritas en een ervaren OpenStack implementatie-expert, speelt Fairbanks een belangrijke rol om deze oplossing bij de klanten onder de aandacht en in gebruik te krijgen.”

 

Enrico Gaetani, HPE EMEA Cloud Marketing zegt: “Ons partnership met Fairbanks vergroot onze mogelijkheid om de nederlandse klanten te helpen met open source oplossingen zoals OpenStack en om vendor locking te voorkomen door gebruik te maken van de Fairbanks visie en HPE Helion OpenStack.”

Jeroen Hagen, Channel Director en verantwoordelijk voor het partnerkanaal in Nederland zegt: “Dell biedt met haar OpenStack oplossingen een geïntegreerde open, kosteneffectieve en zeer betrouwbare private of hybride cloud. Voor het ontwerpen en toepassen van onze cloud oplossingen, hechten we erg aan de samenwerking met onze partners. Zeker met een partner als Fairbanks, waarmee Dell al sinds 2008 succesvol software defined datacenter oplossingen in Nederland toepast. Beide partijen kwamen al heel vroeg tot de conclusie dat de innovatieve kracht van open source oplossingen in de toekomst niet meer weg te denken is uit het datacenter. Dell is dan ook al sinds het begin nauw betrokken bij de ontwikkeling van OpenStack. We zijn erg blij dat Fairbanks ook al jaren kennis en ervaring heeft opgedaan met cloud oplossingen. Zo combineren we nieuwe technieken in een bewezen samenwerking.”

 

 

Kash Iftikhar, vice president PLUMgrid voor Verkoop en Business Development zegt: “Fairbanks is niet alleen richtinggevend in de regio en het eigen marktsegment, maar is ook leidinggevend in de OpenStack gemeenschap, zowel in Nederland als in Europa. Het is voor ons dus heel logisch om een partnerschip aan te gaan met Fairbanks. Door de sterke kanten van beide bedrijven te combineren, kunnen we gezamenlijk nieuwe klanten bereiken.”

Rob Bloemendal, Regional sales manager Benelux & Nordics zegt: “Nexenta werkt graag samen met Fairbanks, dat zich al jaren in de nederlandse markt onderscheidt op het gebied van software defined storage. Fairbanks biedt onze gezamenlijke klanten hierbij naast een goede storage oplossing, extra toegevoegde waarde. Fairbanks neemt de drempel weg om de stap naar software defined storage te zetten.”

Rekha Raju van de VMware Partner Network Team zegt: “Fairbanks levert als VMware Professional Solutions Provider toegevoegde waarde bij het adviseren en het leveren van licenties en verzorgt technische ondersteuning. Hieronder valt het opstellen van het design en het inrichten van complexe virtualisatie oplossingen.”

Symantec EMEA Channel Programs zegt: “Fairbanks is Silver Partner van Symantec, met de competentie “Mid-Market Backup and Recovery. Partners, zoals Fairbanks, die de Mid-Market Backup and Recovery Competency hebben behaald, bieden professionele oplossingen voor gegevensbescherming aan bedrijven in het MKB en het middensegment. Deze oplossingen houden de beheerkosten laag en leveren een hoge functionaliteit, vooral omdat klanten hiermee meer gebruik maken van virtuele omgevingen en applianceplatformen.”

Het Microsoft EMEA Partner Program zegt: “Fairbanks is een gecertificeerde Partner van Microsoft, met de competentie Silver Hosting. Partners, zoals Fairbanks, die de Silver Hosting competentie hebben behaald, hebben bewezen dat zij de kennis en praktijkervaring hebben om voor haar klanten op basis van Microsoft Windows producten een stabiele private cloud oplossing te ontwerpen, configureren, monitoren en te beheren. Fairbanks is daardoor de professionele partner van Microsoft en zodoende in staat om zowel technisch als licentietechnisch haar klanten volledig te ondersteunen naar een stabiele hosting oplossing.”